Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin semtı keşik opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dal ile daha kesif yararlanma katkısızlanabilir.

Sertifikasız yangın kapıları da oranlı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir alternatif sunar.

Ivedili çıkış kapıları her çağ karınin nasıl hariçarı güzel açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanlar binanın dışından bâtınine değil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basit bir şekilde gerelti olmaksızın dışarı açılmasını esenlamaktır.

Belirtilen bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu konuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize öneri verememekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere coşkunluke dayanıklıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın asayiş holünden geçilerek Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Her ahit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya özge bir yük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page